ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ομιλος Μπόμπολα: και δεν πληρώνει και απολύει!

Toν  επικεφαλής του Ομίλου «Πήγασος», Φώτη Μπόμπολα, καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ μετά και την τελευταία ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων, που ζητούσαν την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Η εργοδοσία του «Πήγασου» όχι μόνο προχώρησε κατ' επανάληψη σε περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων, αλλά πλέον καθυστερεί την καταβολή τους στην προσπάθειά της να καταλύσει κάθε εργασιακό δικαίωμα τους! Μάλιστα εικοσιτέσσερις ώρες μετά την ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων,  απολύθηκε ακόμη ένας δημοσιογράφος από τον Ομιλο Μπόμπολα.  Την ίδια ώρα, ο Φώτης Μπόμπολας αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με.. την ΕΣΗΕΑ, εμμένοντας στην τακτική των μονομερών αποφάσεων η οποία όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί έστω, και αυτή την ώρα, την εργοδοσία να φανεί συνεπής στην εμπρόθεσμη καταβολή των αποδοχών των συναδέλφων και τον επικεφαλής του ομίλου Φώτη Μπόμπολα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση διαλόγου την οποία κατ' επανάληψη του έχει απευθύνει η Ενωση.

Y.Γ Μόνο με ανακοινώσεις και «παρακλητικές» επιστολές τα προβληματα όχι μόνο δεν λύνονται αλλά διαιωνίζονται και χειροτερεύουν...