ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Μάκης καταγγέλλει τον Σταύρο για στημένα!

Σοκ έχουν προκαλέσει στον πολιτισμένο κόσμο οι αποκαλυψεις για στημένες συνεντεύξεις του δημοσιογράφου και ιδρυτή του νέου πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι», Σταύρου Θεοδωράκη.
Ολοι έπεσαν από τα σύννεφα (που λένε και οι τηλερεπόρτερ) αφού ουδείς μπορούσε να διανοηθεί πως ένας δημοσιογράφος του βεληνεκούς του Σταύρου Θεοδωράκη μπορεί να υποπέσει σε ένα τέτοιο ατόπημα. Ακόμη μεγαλύτερο ήταν το σοκ αφού οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή Ζούγκλα, του άλλου Δημοσιογράφου του Μάκη  Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτε για στημένα θέματα και στημένες συνεντεύξεις.
Πολλοί αναρωτήθηκαν για τους λόγους που ο Μάκης επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για..
να δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες περί στημένων συνεντεύξεων του συναδέλφου Σταύρου. Κάποιοι -μη σοβαροί- είπαν ότι θύμωσε γιατί ήταν έτοιμος κι αυτός να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικής κίνησης, αλλά τον πρόλαβε λέει ο Θεοδωράκης!
Ο Μάκης στο zougla.gr με τη σειρά του αναρωτιέται γιατί η είδηση για στημένες συνεντεύξεις του Θεοδωράκη, στις φυλακές ανήλικων κρατουμένων στον Αυλώνα, «θάφτηκε» από τα περισσότερα ειδησεογραφικά site και blog.
Αν θέλετε να δείτε τι καταγγέλλει ο Τριανταφυλλόπουλος διαβάστε εδώ.