ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Παναγιωτόπουλος για Τρέμη: Χωριό που φαίνεται...

Για άλλη μια φορά ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στη σεναριολογία περί απομάκρυνσης της Ολγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Αφορμή για να φουντώσει ξανά η παραφιλολογία ήταν η άδεια της Τρέμη και η απουσία της από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων την τρέχουσα εβδομάδα.
Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μέσα από κείμενα που ανάρτησε, όχι μόνο στην ιστοσελίδα του, aixmi.gr, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα βάζει πάλι με τους μονίμως  σεναριολογούντες σχολιάζοντας:
«Λείπει μια εβδομάδα η Τρέμη μαζί με το γιο της και γίνεται χαμός... "Τη διώχνουν", τη "βάζουν στο περιθώριο" κλπ. Τι σημασία έχει αν επιστρέφει πάντα και συνεχίζει τη δουλειά της; Αυτοί εκεί το..
χαβά τους... ΄Γιατί, άραγε, δε λένε τα ίδια όταν λείπουν με άδεια οι κεντρικοί παρουσιαστές άλλων σταθμών; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που έλεγε και η γιαγιά μου».

Διαβάστε και το κείμενο του Παναγιωτόπουλου στην ιστοσελίδα του:
 «Η Όλγα Τρέμη θα λείψει αυτή την εβδομάδα από τις ειδήσεις του Μega. Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.
Το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάσει απόψε ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος -για το λόγο αυτό- έλειψε το Σαββατοκύριακο και τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ότι οι μονίμως σεναριολογούντες πάλι θα απογοητευθούν.
Ας κάνουν υπομονή.
Κάποια άλλη στιγμή η Όλγα Τρέμη θα ξαναλείψει με άδεια, οπότε θα μπορέσουν να ξαναγράψουν ότι «τρίζει η καρέκλα της», «αντικαθίσταται» κλπ…
Με την ίδια δημοσιογραφική εγκυρότητα, όπως όλες τις φορές…».