ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ραντεβού στα... πρωϊνάδικα

Ούτε παραγγελία να είχαν την απόδραση και το βίντεο του Ξηρού η τηλεόραση και η κυβέρνηση. Αλλά και πάλι είναι αξιολύπητος ο τρόπος με τον οποίο τρομπάρουν το θέμα σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια να του δώσουν το σχήμα του τρόμου.
Εντάξει, ας δεχτούμε ότι τη Δευτέρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός δημοσιοποίησε το διπλό μανιφέστο του γραπτά και προφορικά, το θέμα είχε μια ειδησεογραφική φόρτιση. Δεν έχεις κάθε μέρα έναν δραπέτη ισοβίτη να βγαίνει on camera μέσα από τη γιάφκα, ασχέτως αν το περιεχόμενο της διακήρυξής του παρουσιάζει πενιχρό ενδιαφέρον. Φυσικά και η δραματική αποστροφή της ομιλίας του πρωθυπουργού που βγήκε να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να την εντάξει στο τρέχον πολιτικό παίγνιο βοήθησε αρκετά.
Την Τρίτη όμως τίποτα δεν δικαιολογούσε την ένταση, την έκταση και τον σφαιρικό τρόπο με τον.. 
οποίο το θέμα (που δεν ήταν πια είδηση) καλύφθηκε από τα δελτία ειδήσεων, με τις απίθανες λεπτομέρειες γύρω από το πώς ο Ξηρός δάγκωσε το πόδι του Γιωτόπουλου προ εξαετίας μέσα στον Κορυδαλλό, γεγονός που εκείνες τις μέρες, προ κρίσης, δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό ενδιαφέρον των καναλιών. Όπως το πάνε, σε λίγο θα το κάνουν πρώτο θέμα και στα πρωινάδικα.
- διαβάστε στο thepressproject τη συνεχεια του άρθρου του Χριστόφορου Κάσδαγλη