ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Και τα ΝΕΑ στα 50 καλύτερα infographics της χρονιάς

Λάβαμε email σχετικά με αναρτησή μας  για τα 50 καλυτερα infographics και την διεθνη παρουσια του ελληνικου τυπου στον τομεα αυτό. Οπως μας επισημαίνεται στην επιστολή αναγνώστη, εκτός από το γράφημα του Παν. Κωνσταντόπουλου και της εφημερίδας «Καθημερινή», ανάμεσα στα καλύτερα  infographics του διεθνούς φήμης σαιτ visualoop, συγκαταλέγεται και το γράφημα του Μάκη Θεοφιλόπουλου στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Το εντυπωσιακό γράφημα του Θεοφιλόπουλου έχει ως θέμα το ναυάγιο του Costa Concordia στην Ιταλία και την επιχείρηση ανέλκυσής του.
Επειδή διατυπώθηκαν παράπονα σχετικά με την προβολή διεθνών διακρίσεων που αφορούν τον ελληνικό τύπο, οι zoornalistas δημοσιεύουν ότι τους.. 
γνωστοποιείται (μέσω mail ή άλλου τρόπου) και αφού πρώτα το θέμα διασταυρώνεται. Κι αυτό διότι θα ήταν αδύνατο να γνωρίζουμε ποιος, πότε και γιατί, εκτός αν μετείχαμε στην επιτροπή του visualoop ή οποιαδήποτε άλλη κριτική επιτροπή.
Στο συγκεκριμένο θέμα με τα  infographics του visualoop βέβαια θα μπορούσαμε να το είχαμε προσέξει κι εμείς οι ίδιοι στο link του σάιτ που δώσαμε, αρκεί κάποιος να μας το είχε επισημάνει...
Αυτά τα ολίγα και Καλή Χρονιά!