ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Παραπολιτικά στους 90,1 κόντρα σε Real και Βήμα FM

Στους 90.1, τη συχνότητα του πάλαι ποτέ 902 Αριστερά στα FM, η οποία το τελευταίο τρίμηνο ανήκει στην off shore A-Horizon Media LTD, θα εκπέμψει το πρόγραμμά του ο Παραπολιτικά FM της ομότιτλης εβδομαδιαίας εφημερίδας.
Ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών ανακοίνωσε την συχνότητα δηλώνοντας παράλληλα ότι το team της εφημερίδας είναι έτοιμο να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης, στα σκαριά από την ίδια ομάδα είναι και ο ραδιοσταθμός που θα είναι φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό και θα βγει, εκτός απροόπτου, στους 104.0 FM.
Ο διάδοχος του 902 Αριστερά στα FM, E Radio 90.1, εξέπεμπε όλο αυτό το διάστημα μόνο..  μουσικό πρόγραμμα, χωρίς παραγωγούς και διαφημίσεις από το στούντιο Άλφα στο Μαρούσι, εκεί απ' όπου βγαίνει και ο άλλοτε αδερφός τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον TV. Η ραδιοσυχνότητα άνηκε μαζί με τον τηλεοπτικό σταθμό στην Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. - η μεταβίβαση εξετάζεται ακόμα από το ΕΣΡ, λόγω του δαιδαλώδους νέου ιδιοκτησιακού σχήματος της off shore εταιρίας. Με αυτή την εξέλιξη, ουσιαστικά αξιοποιείται μια αδιάφορη ενημερωτική συχνότητα της μπάντας των FM της Αθήνας, διευρύνοντας τον ανταγωνισμό στα ενημερωτικά ραδιόφωνα, και δη στα "εφημεριδοραδιόφωνα", τύπου Real FM και Βήμα 99.5.
- e-tetradio