ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Στο σκαμνί Σίμος, Mega και η γαλάζια «Ομάδα Αλήθειας»

Από τη Δικαιοσύνη καλούνται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, το Mega, αλλά και κάθε άλλος υπεύθυνος και κυρίως αυτοί που συγκροτούν τη... διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας» της Ν.Δ., η οποία στοχοποιεί μεθοδικά και συνήθως «εκτελώντας» τις αρχές δεοντολογίας πολιτικούς αντιπάλους, με προτίμηση όσους ανήκουν στην Αριστερά.
Μακράν η πιο κραυγαλέα πρόσφατα ήταν η περίπτωση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, τον οποίο οι παραπάνω, παραποιώντας δημόσιες δηλώσεις του, εμφάνισαν ξαφνικά στο πανελλήνιο, με τη συνδρομή ενός κακότεχνου βίντεο, ως επικίνδυνο αναρχικό στοιχείο που κινείται στις παρυφές της..
τρομοκρατίας και είναι ηθικός αυτουργός αξιόποινων και επικίνδυνων πράξεων, όπως η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall.
Ο «άτυχος» Διαμαντόπουλος, ο οποίος καταθέτει μήνυση διά της συνηγόρου του Ζωής Κωνσταντοπούλου, δεν φανταζόταν ότι ένας ανοιχτός απολογισμός για την ετήσια δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο προς τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, στις 14 Ιανουαρίου 2013, στην Καστοριά, θα του στοίχιζε μια δημόσια διαπόμπευση στα όρια του πολιτικού λιθοβολισμού.

Tο πλαστογραφημένο βίντεο η «Ομάδα Αλήθειας» τo ανάρτησε στο Διαδίκτυο κάνοντάς το προσιτό, όπως διατυπώνεται στη μήνυση, σε χιλιάδες χρήστες και που εν συνεχεία το Mega έσπευσε πρόθυμα να προβάλει εν εκτάσει στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, χωρίς να επιχειρήσει να διασταυρώσει, όπως όφειλε, το περιεχόμενό του ή να επικοινωνήσει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Την επομένη, όπως περιγράφεται στη μήνυση, η Όλγα Τρέμη παραδέχθηκε στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Mega ότι το επίδικο βίντεο ήταν προϊόν μοντάζ και αλλοίωσης αποδίδοντας ευθέως την προέλευσή του στο κυβερνητικό επιτελείο, ενώ το κανάλι, αντίθετα από την πρακτική του, απέσυρε από το Διαδίκτυο το δελτίο, όπου υιοθετούσε την εκδοχή των χαλκείων!...
Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τη δίκη! Για πολλούς λόγους, που σχετίζονται κυρίως με τη δράση αυτής της εχθρικής στην Αριστερά «Ομάδας Αλήθειας», που δεν διστάζει να καταφεύγει σε ωμές συκοφαντίες, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: για να δούμε από κοντά και με τα μάτια μας όλους αυτούς τους... αυτοβαρυσήμαντους να περνάνε από το ταμείο και να καταθέτουν τα εξευτελιστικά 10 ευρώ έκαστος, όπως ζητάει ο Διαμαντόπουλος για ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη. Εκτός βέβαια αν τους φανούν πολλά και ασκήσουν έφεση!...
- πηγή: Το Ποντίκι