ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΚΚΕ: Προκλητική δικαστική απόφαση...

 ...για καταδίκη μέλους του ΠΑΜΕ και δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η καταδίκη του μέλους της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλου και της δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη Άννας Ανανιάδου για τη συμβολική παρέμβαση τους στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, την ημέρα της πανεργατικής απεργίας 17/12/2009. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρεται:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αυταρχική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης να καταδικάσει σε 6 μήνες φυλάκιση το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του..  ΠΑΜΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, και τη δημοσιογράφο του "Ριζοσπάστη", Άννα Ανανιάδου, για τη συμβολική παρέμβαση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, την ημέρα της πανεργατικής απεργίας 17/12/2009.
Η συγκεκριμένη απόφαση, ανάμεσα σε άλλα, είναι και κατάφωρα προκλητική, καθώς ελήφθη από το Πλημμελειοδικείο παρά την απαλλακτική πρόταση που εισηγήθηκε ο εισαγγελέας και ενώ η κατηγορία για "διατάραξη οικιακής ειρήνης" δεν στηρίχθηκε από καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας».