ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πάλι ψάχνει για διευθυντές ο Οικονομόπουλος...

(UPD) Παραιτηθήκε κι ο Τετράδης
Οι παρανομίες της διοίκησης, η παραίτηση Τετράδη και οι απλήρωτοι «συνεταιριστές» της Μίνωος

Βαρύ το κλίμα στην Ελευθεροτυπία με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι και το 1/3 από αυτούς να μην έχουν υπογράψει την κατάπτυστη ατομική σύμβαση. Μόνο σε όσους υπέγραψαν κατεβλήθη ένα ελάχιστο ποσό, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους να είναι «τιμωρία» καθώς το λογιστήριο και η ιδιοκτησία παρά τις νομικές γνώσεις τους, διαπράττουν τη μια παρανομία πίσω από την άλλη.
Για σήμερα Κυριακή οι εργαζόμενοι κλήθηκαν σε συνέλευση προκειμένου να ενημερωθούν για αποφάσεις της διεύθυνσης όπου αναμενόταν να ανακοινωθούν και παραιτήσεις «υψηλά ισταμένων».. 
(πάλι θα ψάχνει για διευθυντές ο Οικονομόπουλος). Πράγματι ο Παπαδόπουλος-Τετράδης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την εφημερίδα της Μινωος.
Την ίδια ώρα υπάρχουν ζυμώσεις και για μετάλλαξη της Ελευθεροτυπίας σε συνεταιριστικό φύλλο - χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, το αντίθετο μάλιστα... Προς αυτή την κατεύθυνση κάποιοι από τους εργαζόμενους έχουν πάρει κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες για τη δημιουργία συνεταιριστικού σχήματος και ίσως υπάρξει συζήτηση επι του θέματος, γεγονός που πολλοί το θεωρούν άκρως παραπλανητικό....
Το κλίμα στη Μίνωος είναι πολύ κακό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αν δεν βρεθούν χρήματα προκειμένου να εξοφληθούν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους και να συνεχίσουν να πληρώνονται, η ιστορία δεν θα μπορέσει να προχωρήσει... Ισως και γι αυτό να βρίσκουν προσφορο έδαφος οι όποιες προτάσεις περί συνεταιριστικού σχήματος.