ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τι Κωστόπουλος, τι Σρόιτερ

Πότε συνελήφθη ο παρουσιαστής του Alpha;

Λίγο προτού γίνει μπαμπάς ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου τον φωτογράφησαν στον γνωστό τοίχο για τους κρατούμενους και τον «ξενάγησαν» στο Μέγαρο της ΓΑΔΑ. Στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, o Σρόιτερ στέκεται στον τοίχο όπου φωτογραφίζονται οι κρατούμενοι όταν τους παίρνουν τα στοιχεία μετά τη σύλληψή τους. Είναι το ίδιο «σταντ» όπου βρέθηκε και φωτογραφήθηκε πριν από δύο εβδομάδες κι ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά την σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο.
«Αφού έβαλα δαχτυλικά αποτυπώματα, και μου λένε πάμε κάπου αλλού τώρα -εκεί στεναχωρέθηκα γιατί δεν ήταν καλά- να σας τραβήξουν και μια φωτογραφία από αυτές με τα μέτρα.. και τις γραμμές δίπλα δίπλα». Ετσι περιέγραφε ο Κωστόπουλος τη σχετική εμπειρία του (εδώ).
Οσο για τα παραλειπόμενα και τους λόγους που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Σρόιτερ και την ιστορία. της φωτογραφίας του ως κρατούμενος θα τους μάθουμε, όπως λέει και ο ίδιος, στην «Αυτοψία» της Πέμπτης, που προφανώς θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ σχετικό με τους επιχειρηματίες που χρωστάνε.

Υ.Γ Αλήθεια τι έγινε με το αυτόφωρο του Πέτρου Κωστόπουλου; Εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο; Γιατί εμείς τον είδαμε στο Πρωινό του Mega να πασαλείβει με λάδι και κρέμες μια νεαρή, ημίγυμνη, κοπέλα υπο τα φαρμακερά βλέμματα της Τζένης Μπαλατσινού...