ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Kαι πρόταση για επανέκδοση του «Φίλαθλου»

Κι ενώ ψήνεται η... ανάσταση του Alter, έσκασε μύτη και πρόταση για επανέκδοση του «Φίλαθλου», της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας που ασκούσε επιρροή δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τις μάλλον πενιχρές πωλήσεις της.
Η πρόταση διατυπώθηκε προφορικώς από τον πρώην εκπρόσωπο των εργαζομένων Ντίνο Κούλη και διακρινόταν για το ομιχλώδες του χαρακτήρος της. Κάτι σαν «γυρίστε στη δουλειά με 6 κατοστάρικα μηνιαίως και θα ξαναβγεί το φύλλο στα περίπτερα».
Οταν ζητήθηκαν εξηγήσεις από την παρούσα σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη για το ποιος θα αναλάβει την εφημερίδα, πότε θα πληρωθούν τα ουκ ολίγα οφειλόμενα και πόσους από τους πρώην συντάκτες..
θέλει εν τέλει να απασχολήσει το υπό έκδοση φύλλο, οι απαντήσεις έγιναν ακόμη πιο αόριστες, αγγίζοντας τα όρια του θρησκευτικού κηρύγματος. Οπότε, κρατήστε μικρό καλάθι, ώς την ώρα τουλάχιστον που ο Γιώργος Κουρής θα φιλοτιμηθεί να στείλει κανέναν δικηγόρο με γραπτές προτάσεις.
Χρ. Ξανθάκης / Μέσα και media / Κ.Ε