ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Περί ΟΠΑΠ, Μελισσανίδη και λοιπόν φοροφυγάδων

Κατά τη διάρκεια επισημοποίησης του deal της EMA DELTA για την εξαγορά του 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι σε αυτή τη χώρα ελάχιστα πράγματα αλλάζουν. Ακόμα και η υποκρισία παραμένει σταθερή ως "αξία" και πολλές φορές αποκτά και συμβολικό ρόλο.
Για παράδειγμα, οι πάντες γνωρίζουν τις πραγματικές σχέσεις των κυρίων Σταυρίδη, Λουρόπουλου και Μελισσανίδη, ωστόσο ουδείς αναφέρθηκε σε αυτές. Η φωτογραφία και οι δηλώσεις ήταν το ζητούμενο για την κυβέρνηση. Να δείξει ότι αποκρατικοποιεί αδιαφορώντας για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας. Εν προκειμένω όμως ο μεγάλος παγιδευμένος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Στουρνάρα. Γιατί..
είναι περισσότερο από βέβαιο ότι αν οι αρμόδιοι του υπουργείου Οικονομικών τον είχαν ενημερώσει σχετικά, θα απέφευγε να συμπεριληφθεί στο ίδιο ενσταντανέ με έναν επιχειρηματία που ελέγχεται για σειρά φορολογικών υποθέσεων, αδυνατώντας ακόμη να εκδόσει και φορολογική ενημερότητα. Τη στιγμή που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι δίνει σκληρή μάχη κατά της φοροδιαφυγής μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η φωτογραφία του "διώκτη" υπουργού με τον διωκόμενο για φορολογικά ζητήματα επιχειρηματία. Είπαμε όμως. Τον Αϋγουστο ευδοκιμούν, εκτός από τους φοροφυγάδες και οι θεατρικές επιθεωρήσεις ανά την Επκράτεια.
Γ. Κουρτάκης / Πολιτικος καφές / Παραπολιτικά