ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο Δ. Μελισσανίδης και καναλάρχης! - Για 3,7 εκατ. πούλησε το ΚΚΕ τον «902»

Το ΚΚΕ πούλησε τον «902» έναντι 3,7 εκατ. ευρώ, με βάση την ενημέρωση του ΕΣΡ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργου Σούρλα.
«Tο ΕΣΡ εξετάζει όλα τα στοιχεία σχετικά με τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το πόθεν έσχες για το τίμημα των 3.700.000 € που συμφωνήθηκε να καταβάλει η αγοράστρια εταιρεία για το σύνολο των μετοχών της εταιρείας “ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.”, 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», σημειώνει ο Γ. Σούρλας και προσθέτει: «Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού ελέγχου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για το αν θα εγκρίνει τη μεταβίβαση αυτή ή όχι».
Στο μεταξύ αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που τίθενται και απασχολούν την κοινή γνώμη. Για παράδειγμα αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές σε offshore..
εταιρεία, ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα-αγοραστές και το πόθεν έσχες των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά.
Προς το παρόν στο προσκήνιο εμφανίζεται μόνον ο Κύπριος δικηγόρος Π. Λεωνίδου, ενώ υπάρχουν διαρροές για το όνομα του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη. Οπως όμως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά «όλα τα στοιχεία δείχνουν προς την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με την ανοχή της κυβέρνησης, εκτός από αφανής ιδιοκτητης του ΟΠΑΠ , φαίνεται πως γίνεται και... καναλάρχης». Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, «η προσέγγιση έγινε από τον Φίλιππο Βρυώνη μέσω προσώπου που βρίσκεται στο Δ.Σ. της ΑΕΚ».
Το ΕΣΡ θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα με θέμα την πώληση του «902», ενώ έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι της εταιρείας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μελών του Συμβουλίου.