ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στην Ελευθεροτυπία ο Κ. Γεωργουσόπουλος - Που βρίσκει λεφτά ο Οικονομόπουλος;

Δημοσιογραφική στέγη στην Ελευθεροτυπία βρήκε ο Κώστας Γεωργουσόπουλος μετά την εκδίωξή του από την εφημερίδα Τα Νέα. Ο Γεωργουσόπουλος είχε αποχωρήσει από την εφημερίδα του ΔΟΛ όταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ο διευθυντής του Χρ. Μεμής, προχώρησαν στις αρχές του χρόνου σε εκκαθαρίσεις παλιών καταξιωμένων συντακτών - ανάμεσά τους και οι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Δ. Δανίκας, Πόπη Διαμαντάκου.
Στον ΔΟΛ ο λογοτέχνης, ποιητής -συν τοις άλλοις- Κ.Χ. Μύρης (το ψευδώνυμο του Γεωργουσόπουλου)  έγραφε κριτική θεάτρου από το 1971 – πρώτα στο ΒΗΜΑ και μετά στα Νέα.
Στην Ελευθεροτυπία ο Κ. Γεωργουσόπουλος θα σχολιάζει καθημερινά τη ζωή και την Τέχνη μέσα..
από τη νέα στήλη που εγκαινίασε η εφημερίδα με την ονομασία «Οι πλάγιες ερωτήσεις του Πορφύριου». Επίσης ο λογοτέχνης κάθε Κυριακή θα είναι παρ΄ων με την επιφυλλίδα του.
Για όσους βιαστούν να πουν που βρήκε χρήματα ο Χ. Οικονομόπουλος (πέρα από τα γραφόμενα περί δανείου 5 εκατ.) για να προσλάβει ένα όνομα σαν τον Γεωργουσόπουλο, να θυμίσουμε ότι ο καταξιωμένος Έλληνας λογοτέχνης και κριτικός θεάτρου, έμεινε εκτός δημοσιογραφικής πιάτσας περισσότερο από 8 μήνες. Κι αυτό κάτι λέει για την όποια αμοιβή του στην εφημερίδα της Μίνωος.