ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Κρίσιμες αποφάσεις Ψυχάρη για τον ΔΟΛ

Μετά τις καθυστερήσεις πληρωμών, πρόβλημα και με το χαρτί

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα στον ΔΟΛ, με δεδομένο ότι τα οικονομικά στοιχεία είναι θέμα χρόνου να προκαλέσουν «ασφυξία» στον ιστορικό εκδοτικό οργανισμό! Πλέον είναι κοινό μυστικό, τόσο στην αγορά όσο και στο εσωτερικό του συγκροτήματος, ότι εντός του φθινοπώρου θα παρθούν επώδυνες αποφάσεις που δεν αποκλείεται να αλλάξουν ριζικά την όψη του οργανισμού μετά από ένα περίπου αιώνα παρουσίας στα εκδοτικά πράγματα της χώρας.
Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του προσωπικού είναι η κορυφή του παγόβουνου, αφού σύμφωνα..
με τους γνωρίζοντες η συγκεκριμένη συνθήκη θα πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά για όσο ο οργανισμός υφίσταται υπό τη σημερινή του μορφή.
Αν και οι απολύσεις δεν φαίνεται να είναι στο σχεδιασμό της διοίκησης, δεδομένου ότι απαιτούνται χρήματα για τις αποζημιώσεις… Το καμπανάκι χτύπησε ήδη από τη στιγμή που φημολογείται εντόνως τις τελευταίες ημέρες και ώρες, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πίστωσης για την έγκριση χαρτιού! Λέγεται ότι η εταιρία χάρτου δεν αποκλείεται εντός των επόμενων μηνών να διακόψει την τροφοδοσία χαρτιού στον οργανισμό, αν δεν τακτοποιηθούν παλαιότερες εκκρεμότητες. Με αυτά τα δεδομένα που εσχάτως εμφανίζονται ιδιαιτέρως πιεστικά, η ιδιοκτησία του οργανισμού και συγκεκριμένα ο Σταύρος Ψυχάρης με τους συνεργάτες του θα κληθεί να αποφασίσει για το τι μέλει γενέσθαι. Τα σενάρια βάσει των οποίων θα αποφασίσουν οι τελευταίοι – όπως είναι αντιληπτό, είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, αφού κοινός παρανομαστής όλων ή αλλιώς το πρόβλημα, είναι η ίδια η υπόσταση του οργανισμού!
- enimerosi24