ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Με ποιους «μιντιάρχες» συναντάται μυστικά ο Σαμαράς


Διαδοχικές κατ΄ ιδίαν επαφές με τους «ισχυρούς» των media έχει το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς.
Αν και ο πρωθυπουργός, λένε, είναι της άποψης ότι «δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε», δέχεται στο γραφείο του με απόλυτη διακριτικότητα -αν όχι μυστικά- εκδότες όπως ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Γιάννης Φιλιππάκης.
Το κατώφλι του Μαξίμου έχουν περάσει κατ΄επανάληψιν το τελευταίο διάστημα το αφεντικό του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, ο στενός συνεργάτης του Θοδωρή Κυριακού και γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης καθώς επίσης και ο εκδότης Γιώργος Κουρής(!).
Τόσο ο Σαμαράς όσο και ο στενός συνεργάτης Δ. Σταμάτης έχουν επαφές και με τον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά όπως επίσης και με τους..
Σκαναβή - Μπενέκο του Ελευθερου Τύπου.
Οι περισσότεροι από τους «μιντιάρχες» ζητούν από τον Σαμαρά να τους... σώσει με «κούρεμα» των υπέρογκων χρεών τους και άμεση αναχρηματοδότηση των ομίλων και των Μεσων που ελέγχουν. Πέρα από τα αιτήματα δεν λείπουν και τα παράπονα για τους χειρισμούς του Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με την εποπτεία και τους επιτρόπους στις τράπεζες.


-περισσότερα στα Παραπολιτικά του Σαββατοκύριακου(01/12)