ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ποιοι θα ξεναγήσουν τους 40 ξένους δημοσιογράφους της Κομισιόν;


** Την άλλη εβδομάδα στέλνει η Κομισιόν 40 ξένους δημοσιογράφους στην Ελλάδα για να δουν πως είναι τα πράγματα «από κοντά». Ποιοι θα αναλάβουν να τους ξεναγήσουν και τί θα τους δείξουν;

** Εφοδο έκανε κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα πρακτορεία των εφημερίδων και στις ενώσεις των εφημεριδοπωλών. Στη Μιχαλακοπούλου (και στην Α’ Αθηνών) το έμαθαν και άρχισαν να χάνουν το τουπέ τους.

** Ψηλά κι αυτή την Κυριακή (25/11) οι κυκλοφορίες των εφημερίδων. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων, τα κυριακάτικα φύλλα πούλησαν πανελλαδικά:
«Θέμα»: 161.000, «Έθνος»: 143.000 (τα κουπόνια «πουλάνε»), «Βήμα»: 108.000, «Real news»: 105.000, «Ελεύθερος Τύπος»: 25.000, «δημοκρατία»: 23.000.

** Ολο και καλύτερα ο Σταμάτης Μαλέλης που..
βγήκε πριν λίγες ημέρες από την εντατική. Ο διευθυντής του STAR είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μια λοίμωξη του αναπνευστικού καθυστέρησε την ανάρρωσή του και ανησύχησε τους γιατρούς. Τώρα ο ρυθμός ανάρρωσής του και η διάρκεια της νοσηλείας του στο Ιατρικό Αθηνών εξαρτώνται από το πόσο δυνατός οργανισμός είναι.

** Άδοξο τέλος για το εκδοτικό εγχείρημα των πρώην μεγαλοστελεχών του ΔΟΛ Θ. Σπίνουλα και Δ. Χατζή. Η 4π που έχει κάνει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 πριν από λίγες ημέρες διέκοψε οριστικά τη λειτουργία της με τον Θ. Σπίνουλα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους περίπου 40 εργαζομένους για τα οφειλόμενα σε αυτούς. Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρίας, δηλαδή τα χρέη σε προμηθευτές, ταμεία κλπ υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4-5 εκατομμύρια ευρώ. (περισσότερα εδώ)

** Περισσότερες από 15.000 υπογραφές θα παραδώσει το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, σχετικά με την υπόθεση του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, που έχασε την ακοή του μετά από επίθεση αστυνομικών με χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Η οργάνωση καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το σταθμό μετρό της Κατεχάκη, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, με σύνθημα "Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι Τυφλή. Η Δημοσιογραφία πρέπει να είναι Κωφή;".