ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο «τζάμπας», τα γιαούρτια του Σκαρμούτσου και το τουρλού στην κουζίνα της Ανθής


 Γράφει ο zooρλός


** Τόπιασε τελικά το νόημα η Ανθη Σαλαγκούδη που αφήνει την δημοσιογραφία στην άκρη και πιάνει την μαγειρική (σίγουρα πιο δημοφιλής και περισσότερο επικερδής στις μέρες μας). Ετσι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την Κουζίνα της Ανθής απ΄ όπου θα παρελαύνουν πολιτικοί, μάγειροι, μαγείρισες και μαγειρίτσες. Από τη ΝΕΤ για την εκπομπή της Σαλαγκούδη επιστρατεύονται ο συμπαθέστατος Ηλίας Μαμαλάκης και η ασυναγώνιστη(;) ρεπόρτερ- ερευνήτρια Μάγδα Παπαγιάννη. Σημειώνεται ότι η πρώτη συνταγή που θα παρουσιαστεί στην εκπομπή της Ανθής είναι αυτή για τουρλού στην κατσαρόλα αλλά και στο φούρνο.

** Και μια απορία εφόσον μιλάμε για μαγειρική. Με ποια κριτήρια η ΦΑΓΕ επέλεξε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τη διαφήμιση του γιαουρτιού της; Πιστεύει οτι τα..
κοντινά πλάνα στα ακαλαίσθητα-απωθητικά τατουάζ στα δάχτυλα και τα χέρια του μάγειρα εμπνέουν τους καταναλωτές να αγοράσουν το προιόν; Ή θεωρούν ότι ο Σκαρμούτσος είναι τόσο καλός μάγειρας; Εχουν δοκιμάσει άραγε κάποιες από τις «δημιουργίες» του σεφ; Κι αν ναι, πόσα αντιόξινα χρειάστηκαν μετά για να μπορέσουν να κοιμηθούν; (Με τα τατουάζ δεν έχουμε τίποτε, με τους μαγείρους φίρμες - γιαουρτάδες τάχουμε).

** Και κάτι άλλο διαφημιστικό. Εαν νομίζει η Media Markt ότι θα προσελκύσει πελάτες με τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του «τζάμπα» και της μάνας του πλανάται πλάνην οικτρά. Διότι πέρα από το γεγονός ότι είναι ακαλαίσθητες, είναι και ατυχέστατες, καθώς δεν μπορεί να δείχνεις ότι ο γνωστός... πελάτης βγαίνει από το κατάστημα της εταιρείας με ένα καρότσι γεμάτο σκουπίδια (αυτά που μάζεψε η «μάνα» του μετά το γιουχάισμα). Είναι σαν να υπονούν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει «σκουπίδια»! Πέρα από το γεγονός ότι το σέρβις είναι άθλιο (ο «τζάμπας» βλέπετε)...