ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Kι άλλη εφημερίδα με Δούση - Κεραμίδα!


Βάσει της αρχής ότι λεφτά υπάρχουν, εφημερίδα ετοιμάζεται να εκδώσει σύμφωνα με πληροφορίες και ο κύριος Τάσος Δούσης. Με επικεφαλής τον κύριο Νίκο Κεραμίδα.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο εκδότης του “TV24” και άλλων τίτλων περιοδικών, θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με μία έκδοση που θα θυμίζει έντονα “Sun”. Με σκανδαλοθηρικό μεν περιεχόμενο, που όμως θα φτάνει στην… «καρδιά» της είδησης.
Κατά την ίδια πληροφόρηση, την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα επρόκειτο να βάλει μπρος για το πρώτο δοκιμαστικό, ωστόσο δεν… Αναμένουμε, λοιπόν. (από mediablog)

zoornalistas: Αληθεύει ότι ο Νίκος Κεραμίδας ή Κεραμιδάς ετοιμάζει για το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ένα 8σέλιδο αφιέρωμα στην τρίτη κατά σειρά σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, ονόματι..Δήμητρα Λιάνη; Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Κεραμίδας ή Κεραμιδάς είχε βγάλει εφημερίδα με το όνομα «300» η οποία έκλεισε στο τρίτο φύλλο.