ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Έξαλλος ο Άκης με τον δημοσιογράφο - συνέταιρό του

Ποιός λειτουργός της... ενημέρωσης είχε συστήσει την εποχή της παντοδυναμίας Τσοχατζόπουλου, εταιρεία με την οποία έκανε -και αυτός- προμήθειες εξοπλισμών;

Για τις υπόγειες διαδρομές «μαύρου χρήματος» του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος αναφέρει στο ημερολόγιό του και ονόματα δημοσιογράφων έχει ήδη χυθεί αρκετό μελάνι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας οι ταυτότητες των εκπροσώπων των ΜΜΕ που είχαν κομβικό ρόλο στις μίζες του πρών υπουργού Άμυνας.
Το μείζον αυτό ζήτημα επανέρχεται σήμερα, με ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στο κελί του Άκη στον Κορυδαλλό και το οποίο περιγράφεται με..
γλαφυρό τρόπο στα «Νέα».
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται ο Ακης παρακολουθούσε ένα βράδυ στην τηλεόραση ένα τοκ σόου. Και εκεί που άκουγε τους ομιλητές ήρεμος, ξαφνικά άλλαξε «χρώμα» και κυριολεκτικά άρχισε να ωρύεται.
Όχι, ο πρώην υπουργός δεν άκουσε να τον κατηγορεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο.
Στο πάνελ της εκπομπής, μετείχε και ένας δημοσιογράφος, «φίλος» του Άκη, ο οποίος φέρεται να έχει ευεργετηθεί υπέρ του δέοντος από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Σύμφωνα με τα «Νέα», ο δημοσιογράφος είχε συστήσει την εποχή της παντοδυναμίας του Ακη, εταιρεία με την οποία έκανε - και αυτός- προμήθειες εξοπλισμών για τις Ενοπλες Δυνάμεις.
Οι ύβρεις που εκτόξευσε ο Ακης, ακούγοντάς τον να τον καταγγέλλει ως μία από τις αιτίες της κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ, δεν περιγράφονται. Μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του πρώην υπουργού ακούστηκαν σε όλο τον Κορυδαλλό.
Και μπορεί, το θέμα να έχει εξαντληθεί από τα μέσα ενημέρωσης, όμως μήπως, ήρθε η ώρα, o πρώην υπουργός να δώσει επισήμως στοιχεία και ονόματα στις εισαγγελικές αρχές;
-από το newpost.gr