ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ρε συ Νίκο, ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να μου κάνεις;


Το παράπονο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου (του Mega) για το «οργισμένο τηλεφώνημα Βενιζέλου»

Ή πολύ παραπονιάρης είναι ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος ή φαίνεται πως ενοχλήθηκε πάρα πολύ από την ανάρτηση του σάιτ enimerosi24 που αναφερόταν σε «οργισμένο τηλεφώνημα» που δέχτηκε από τον Βενιζέλο.
Το σάιτ έγραψε ότι ο Βενιζέλος σε έξαλλη κατάσταση ζήτησε εξηγήσεις από τον Παναγιωτόπουλο για το «ξεμπρόστιασμα» και το «ξυλο» που έφαγε στο δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης για τη λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα λέει ότι ο Βενιζέλος χρησιμοποίησε φράσεις του τύπου, «αθέτησες τη συμφωνία», «με ξεγέλασες», «τους άφησες να με εκτελέσουν» και άλλα τέτοια... βενιζελικά.
Τώρα ερχόμαστε στην αντίδραση Παναγιωτόπουλου που με άρθρο στο δικό του σάιτ (aixmi.gr) διαψεύδει τα περί τηλεφωνήματος και αρχίζει τα παράπονα προς τον διαχειριστή του enimerosi24 με τον οποίο προφανώς γνωρίζονται κι από ότι..
φαίνεται ίσως να έχουν και προηγούμενα:
(…) Ενα τηλέφωνο δεν μπορούσες να μου κάνεις, ρε συ Νίκο, πριν γράψεις αυτά τα «τέρατα» (που σου μετέφερε ποιος ξέρει ποιο νούμερο);
Περίμενα ότι μετά από τόσα χρόνια στη δημοσιογραφική πιάτσα θα είχες μάθει ότι δεν κάνω καμιά συμφωνία με κανέναν για τις συνεντεύξεις που γίνονται στο Μega. Συνεπώς δεν μπορώ να αθετήσω συμφωνίες που δεν έχω κάνει ούτε να ξεγελάσω κανέναν.
(…) Είναι δικαίωμά σου να συμφωνείς ή να διαφωνείς με τη δουλειά μας στο σταθμό. Είναι δικαίωμά σου να ασκείς κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Ακόμη και όταν αυτή είναι κακοπροαίρετη.
Θα θυμάσαι ότι ουδέποτε σε ενόχλησα, ακόμη και στις περιπτώσεις αυτές. Ακόμη και όταν με αδικούσες κατάφωρα. Αλλά το σημερινό είναι τόσο εξωφρενικό, που δεν γινόταν να το αφήσω έτσι.
Την επόμενη φορά που θα σου μεταφερθεί κάτι τόσο τερατώδες, απλώς μπες στον ‘κόπο’ και τηλεφώνησέ μου.
Τι διάολο, συνάδελφοι είμαστε. Κάποτε, δεν μπορεί, θα καταλάβουμε όλοι ότι στεκόμαστε στο ίδιο κλαδί…(…)
Υ.Γ Το σάιτ enimerosi24 απάντησε στον Παναγιωτόπουλο: «Το Ιντερνετ δεν είναι ρούγα για να ξεκατινιαζόμαστε. Όσοι το αντιλαμβάνονται ως τέτοιο μοιραία το λούζονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα η κυρίαρχη αντίληψη όσων ασχολούνται με το διαδίκτυο είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν το προσεγγίζουν ως Μέσο ενημέρωσης όπως άλλωστε δεν το κάνουν και στα παραδοσιακά Μέσα(...)»