ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εξοργισμένος ο Λιάτσος (της ΕΡΤ) με τον Τσεκούρα (του Εθνους)


Αγρια κόντρα για τα μάτια της Ελλης
Μένεα πνέει ο Αιμίλιος Λιάτσος κατά του διευθυντή της εφημεριδας ΕΘΝΟΣ. Ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ είναι εξοργισμένος με τον Θανάση Τσεκούρα για τα συνεχόμενα απαξιωτικά (και για το πρόσωπό του) δημοσιεύματα του Εθνους.
Αφορμή για τα δημοιεύματα ήταν η ΕΔΕ που... διετάχθη για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της Ελλης Στάη απέναντι στο διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο.
«Η γαλάζια επέλαση στην ΕΡΤ συνεχίζεται», « Ο γαλάζιος θίασος ανέβασε νέο έργο», «Οι… στρατηγοί της ΕΡΤ διέταξαν ΕΔΕ» ήταν οι τίτλοι (και πρωτοσέλιδοι) που ενόχλησαν πάρα πολύ τον Αιμίλιο Λιάτσο. Σύμφωνα με όσα διαρρέει το στενό του περιβάλλον, ο δημοσιογράφος..φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αγωγές κατά της διοίκησης της εφημερίδας αλλά και προσωπικά κατά του διευθυντή Τσεκούρα.
Υ.Γ: Αν μη τι άλλο όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι η Ελλη Στάη έχει πιστούς φίλους στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Φίλους που τις δύσκολες αυτές στιγμές για την καριέρα της στέκονται στο πλευρό της...