ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τι συζήτησαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Θοδωρή Κυριακού στο Κολωνάκι;

Επαφές Κυριακού και με τον Κοντομηνά

Εντονη κινητικότητα στο χώρο των media από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού σε κεντρικό εστιατόριο του Κολωνακίου. Το «μενού» περιελάμβανε τα ΜΜΕ καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάζει δυναμικά την είσοδό του (από την αρχή του 2013) στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης καθώς πέρα από τις εφημερίδες και το διαδίκτυο, επιδιωκεί και συμμετοχή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση μεριδίου σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ή την απόκτηση μεριδίου σε μεγάλο κανάλι ή την απόκτηση εξ ολκλήρου περιφερειακού σταθμού συνεχίζονται.
Την ίδια ώρα, καθημερινές είναι οι επαφές του Θοδωρή Κυριακού με..
το αφεντικό του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, με θέμα συζήτησης τεχνικά ζητήματα. Προφανώς οι δύο άνδρες διαβλέπουν πως αφού Mega και Star μπορεί να συγχωνευτούν μπορούν κι αυτοί να προετοιμάζονται για συνεργασία.
πηγή: Το Παρόν