ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Να γιατί ο Χατζηνικολάου δεν πήρε το πτυχίο της Παντείου


Δούλευε ταυτόχρονα ως δημοσιογράφος και ως μετακλητός υπάλληλος αορίστου χρόνου στη Βουλή, στο γραφείο του πατέρα του

Τoν Νίκο Χατζηνικολάου για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσεις αλλά όχι για έλλειψη εργασιακής εμπειρίας. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο και δείχνει ότι έχει απασχοληθεί σε πολλές θέσεις. Μάλιστα ο Χατζηνικολάου έχει αρχίσει να εργάζεται -κυρίως ως δημοσιογράφος- από τα φοιτητικά του χρόνια, τότε που σπούδαζε στην Πάντειο. Είναι γνωστό ότι εξ αιτίας τού ότι άρχισε να εργάζεται από μικρός για να βιοποριστεί δεν κατόρθωσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο.
Βέβαια ο πολυπράγμων Χατζηνικολάου δεν ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος αλλά έκανε ένα πέρασμα για δύο χρόνια και από τη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος αορίστου χρόνου και μάλιστα την εποχή που σπούδαζε στην Πάντειο. Σύμφωνα δε με έγγραφο που δημοσιοποίησε..
ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο Χατζηνικολάου προσλήφθηκε την 1/1/1983 για υποβοήθηση στο κοινοβουλευτικό έργο του πατέρα του, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, βουλευτή Έβρου της ΝΔ, και έπαψε να παρέχει τις υπηρεσίες του στο γραφείο του στις 31/12//84, έπειτα από παραίτησή του.
Στη δημοσιοποίηση του εγγράφου αντέδρασε ο Ν. Χατζηνικολάου μέσω twitter: «Η προσπάθεια να με λασπώσουν και να με φοβίσουν συνεχίζεται. Τριάντα χρόνια πίσω πήγαν, για να βρουν κάτι που έχω ήδη πει. Δεν υποκύπτω».
Ο Ντινόπουλος, με τον οποίο προ ημερών είχε κοντραριστεί άγρια ο Χατζηνικολάου, ανέφερε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο, ως απάντηση στην κριτική που έχει διατυπώσει ο εκδότης της Real News για τους διορισμούς συγγενικών προσώπων βουλευτών στη Βουλή, αλλά και για να δείξει την ακρίβεια της υπαλληλικής του σχέσης στο παρελθόν, καθώς, όπως είπε, ο  Χατζηνικολάου ισχυρίστηκε ότι διήρκεσε μόνο έξι μήνες.