ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η Ιωάννα Μάνδρου και τα δείπνα στην Στησιχόρου με σημαίνοντα πρόσωπα από τον χώρο της Δικαιοσύνης


Οσοι γνωρίζουν τον χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ παραδέχονται ότι η εξαιρετική και έγκριτη δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου είναι ένα από τα ισχυρά όπλα στη δημοσιογραφική πιάτσα.
Τον τελευταίο καιρό μάλιστα αναφέρουν ότι στα δείπνα που γίνονται στο σπίτι της, στην οδό Στησιχόρου, με σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο της Δικαιοσύνης, εκφράζονται ανησυχίες από τις διαρροές ότι η «Ιωάννα» μίλησε με τον τάδε δικαστή, καθώς ψιθυρίζεται ότι κάποιοι ήδη έχουν εκτεθεί.
Δεν είναι όμως και η μοναδική περίπτωση που ένας εκ των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ενεπλάκη σε κατηγορίες.
Πρόσφατα, και μάλιστα στον αέρα του κεντρικού δελτίου του σταθμού, η νομική εκπρόσωπος της Τράπεζας Πειραιώς απηύθυνε κατηγορίες εκβιασμού στον συνεργάτη του καναλιού, Τάσο Τέλλογλου, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται στην αγορά, είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν..
«free pass» σε εφορίες, υπουργεία, εισαγγελικά γραφεία και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των αντιπάλων του κ. Γιάννη Αλαφούζου.
Δεν είναι λίγοι, εξάλλου, εκείνοι που δεν βλέπουν με πολύ καλό μάτι την αμέριστη υποστήριξη του καναλιού προς την τρόικα, αλλά και τις ριζοσπαστικές θέσεις για μια σειρά θεμάτων που υποστηρίζουν με θέρμη οι δανειστές μας.

-απόσπασμα από το δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά για τα έργα και τις ημέρες του Γιάννη Αλαφούζου υπό τον τίτλο «Οι ‘‘σκελετοί’’ στην ντουλάπα του Mr. ΣΚΑΪ»