ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ν. Βουλέλης διευθυντής στην «Εφημερίδα των Συντακτών» - Παλιοί γνώριμοι στη νέα προσπάθεια

Η Συνέλευση των εργαζομένων - μετόχων της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξέλεξε τον Νικόλα Βουλέλη ως Διευθυντή του φύλλου ενώ διευθυντής Σύνταξης θα είναι ο Σταμάτης Νικολόπουλος.
Επίσης ορίστηκαν και οι επιμέρους προϊστάμενοι τομέων: Στο Αθλητικό θα είναι ο Νίκος Ασημακόπουλος, στα Διεθνή ο Νικόλας Ζιργάνος, στο Καλλιτεχνικό θα είναι η Βένα Γεωργακοπούλου, στο Οικονομικό η Ελένη Κωσταρέλου, στο Έλεύθερο ο Μπάμπης Αγρολάμπος. Για το Πολιτικό θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα ενώ σύμβουλος Έκδοσης θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.
Σε ό,τι αφορά στην "Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.", πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Θοδωρής Μαργαρίτης και μέλη οι Φώτης Κρεμμύδας, Αριστείδης Μανωλάκος και Σωτήρης Μανιάτης (που είναι και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού).
Σε σχέση με τον χρόνο έκδοσης..
δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο διότι ακόμη διαμορφώνεται ο χώρος (ηλεκτρολογικά, ξυλουργικά κ.λπ.), αλλά υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι πλέον "το νερό μπήκε στο αυλάκι" και το κάτι καινούργιο στο χώρο της Ενημέρωσης είναι προ των πυλών...

- anasigrotisi