ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα μάτια του (Βενιζέλου) μόνο


Σε μείζον πολιτικό θέμα ανέδειξε η Κάτια Μακρή το γεγονός ότι «η φίλη και συνάδελφος» Σοφία Γιαννακά απουσίασε από μουσείο Μπενάκη και την γιορτή του ΠΑΣΟΚ και επέλεξε να παραβρεθεί στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια.
Η Μακρή με κουτσομπολίστικη διάθεση και ανάλογο ύφος εξέφρασε από ραδιοφώνου την… έκπληξή της για το ότι η Γιαννακά  «μία από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Βενιζέλου» επέλεξε να πάει στη συγκέντρωση του Τσίπρα.
«Βέβαια η Σοφία έχει τα δίκια της», έλεγε με σκωπτικό ύφος η Μακρή από μικροφώνου του Real Fm, «αφού το κόμμα δεν της φέρθηκε καλά», αναφερόμενη στις επιλογές και την υποψηφιότητα Βερελή στην Αιτωλοακαρνανία κλπ κλπ. «Την καταλαβαίνω την πικρία της Σοφίας», είπε η Μακρή, «αλλά αυτό είναι απαράδεκτο. Εγώ στη θέση της δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα αντιδρούσα έτσι, θα πήγαινα και θα κρυβόμουν σπίτι μου. Είναι θέμα χαρακτήρα»…
Στην παρουσία της Σοφίας Γιαννακά στο πλευρό του Τσίπρα αναφέρθηκε και ο Τάκης Χατζής σε..
άρθρο του στο newpost υπό τον τίτλο «Η Γιαννακά μας πείραξε;». «Δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί έκπληξη σε ορισμένους το γεγονός ότι η κ. Γιαννακά, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ» γράφει ο Χατζής και συνεχίζει: «Από τις θέσεις που μέχρι τώρα έχει διατυπώσει δημοσίως είναι πασίδηλο ότι έχει ιδεολογική απόσταση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε δεν είναι καθόλου παράδοξο να υποστηρίξουμε ότι την… καθοδηγούν- κατά κάποιο τρόπο- και οι ψηφοφόροι της στην Αιτωλοακαρνανία. Το κόμμα της στις πρόσφατες εκλογές της έλαβε μόλις το 14,92% των ψήφων και ήλθε τρίτο. Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,25% που σημαίνει δραματική μετακίνηση ψηφοφόρων προς τα αριστερά. Και μέσα στους μετακινούμενους είναι και πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς δεν είναι έκπληξη το γεγονός της παρουσίας της εν λόγω βουλευτού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, έκπληξη θα αποτελεί πλέον η παρουσία προοδευτικών βουλευτών στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ!»