ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγές στην κορυφή του Εθνους με την άνοδο του Παντελή Καψή στη Μεταμόρφωση

Νέος αέρας στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου μετά την πληροφορία ότι ένα πολύ δυνατό όνομα θα ενισχύσει την ομάδα του Έθνους.
Πρόκειται για τον Παντελή Καψή, ο οποίος με 500.000 χιλιάρικα στην τσέπη, από την αποζημίωση του ΔΟΛ και την περατζάδα από την κυβέρνηση Παπαδήμου, καταλήγει στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Μπόμπολα.
Φαίνεται πως ο Παντελής Καψής έπεσε θύμα των εξελίξεων και παρά το γεγονός ότι ευνοήθηκε από το σύστημα Παπαδήμου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ρόλο για την επόμενη μέρα. Μοιραία(;) λοιπόν ο Μπόμπολας είναι η τελευταία ευκαιρία του δημοσιογράφου για την εξασφάλιση επαγγελματικής στέγης και συνέχειας. Σημειώνεται πως ο Καψής αρθρογραφούσε κατά καιρούς και στην Καθημερινή αλλά προφανώς η συνεργασία με τον Αλαφούζο δεν μπόρεσε να προχωρήσει παραπέρα καθώς στο Φάληρο..
κουμάντο κάνει ο (προερχόμενος από τον ΔΟΛ) Αλέξης Παπαχελάς.

Υ.Γ.: Το όνομα του Παντελή Καψή, όπως γράφει η Χριστίνα Αναστασίου στο  newspost, ανακοινώθηκε σε σύσκεψη επιτελών του Έθνους. Αυτό που ειπώθηκε είναι πως ο Παντελής Καψής θα αρθρογραφεί στην εφημερίδα χωρίς όμως να αποκλείονται αλλαγές στην κορυφή του Έθνους.