ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το κακό φενγκ σούι, η κατάσχεση στην ΙΜΑΚΟ και η απλήρωτη παραδουλεύτρα

Kάτι ήξερε η Τζένη Μπαλατσίνου που την «έψαχνε» με το φενγκ σούι στη Μαρίνου Αντύπα. Προσπάθησε να το εφαρμόσει προληπτικά στα γραφεία της ΙΜΑΚΟ ώστε να προλάβει ανεπιθύμητα γεγονότα και δυσάρεστες εξελίξεις. Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου ήξερε ότι το κακό φενγκ σούι δρα ύπουλα και αργά. Και ότι έχει μία δυναμική να προκαλέσει κάποια δυσάρεστα αποτελέσματα. Αυτή τη δυναμική η Τζένη προσπάθησε να την ανιχνεύσει και την προλάβει πριν αρχίσει να ενεργεί. Εβαψε τοίχους, άλλαξε διακόσμηση, προσπάθησε… Φαίνεται όμως πως αναζήτησε λύση στα προβλήματα αφού αυτά είχαν ήδη δημιουργηθεί!.. Κάποιοι είπαν ότι το κακό φενγκ σούι υπήρχε όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στο σπίτι καθώς σύμφωνα με τις κακές γλώσσες το ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού είχε αφήσει απλήρωτη για μήνες ακόμη και την γυναίκα που βοηθούσε στο νοικοκυριό...
Ετσι φτάσαμε στο δυσάρεστο (για όλους) γεγονός της κατάσχεσης στα γραφεία της ΙΜΑΚΟ μετά από δικαστική απόφαση για οφειλές σε εταιρείες που συνεργάζονταν με τον Κωστόπουλο. Ο εκδότης δεν βρισκόταν μέσα στο κτίριο την ώρα που δικαστικός επιμελητής -συνοδεία αστυνομικών- μπήκε στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο. Εκείνη την ώρα ο..
Κωστόπουλος -όπως γράφει το fimotro - το είχε ρίξει στην ψαροφαγία στου «Παπαδάκη» με τη σύζυγό του και την κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη.
Την ίδια ώρα οι 200 και πλέον εργαζόμενοι είναι στον αέρα με τον Κωστόπουλο να τους χρωστά τέσσερα μηνιάτικα ενώ οι συνεργάτες με Δ.Π.Υ. έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να πληρωθούν! Ο πάλαι ποτέ κραταιός εκδότης φέρεται τώρα ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 και τη "Δάφνη Επικοινωνίες", όπου θα εκδίδονται κάποια από τα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ ("Ok". "Down Town" κλπ).
Διαβάστε εδω τα περί κατάσχεσης των σπιτιών του Πέτρου Κωστόπουλου σε Φιλοθέη και Μύκονο.