ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τα «καυτά» email Ψυχάρη - Ρέστη

-από το fimotro

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛ, ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ

Καλά αν νομίζετε ότι το επεισόδιο Σταύρακα -Παπανδρέου για το δάνειο της Εθνικής ήταν η κορύφωση του δράματος ΔΟΛ, που εδώ και ένα χρόνο τώρα ψάχνει και δεν βρίσκει ούτε σεντς δανεικό, κάνετε μέγα λάθος. Η κόντρα που ξεκίνησε με τον Ρέστη μόλις λίγες μόνο μέρες προ των άγιων ημερών δεν θα έχει τέλος. Και φυσικά η δαγκωνιά που πήγε να κάνει ο Σταύρος στον έως τώρα βολικό Βίκτωρα δεν μοιάζει με καμιά.
Οι απόπειρες που έκαναν οι έγκριτοι από τα Νέα και το Βήμα σε Εθνική, Μυτιληναίο, Λαυρεντιάδη (και όποιον έχει λόγο να δώσει κάτι), ωχριούν μπροστά στην δαγκωνιά... αλα Ρέστη του πατρός του συμβούλου επί εξωτερικής πολιτικής του ασυμβίβαστου Αντώνη Σαμαρά.
Είναι γνωστό ότι ο Ρέστης μετέχει στον ΔΟΛ και συζητά πολύ καιρό την μεγαλύτερη συμμετοχή του στο πάλαι ποτέ πανίσχυρο συγκρότημα που τώρα ουσιαστικά παραπαίει. Το Βήμα το 2011 βγηκε τρίτο σε κυκλοφορία, το..

καθημερινό έκλεισε και τα Νέα κρατούν τη θέση τους ασθμαίνοντας αφού η Ελευθεροτυπία έκλεισε και το Έθνος δεν είναι εφημερίδα αλλά δελτίο τύπου του κυρ Γιώργου του εργολάβου που λέει ότι είναι εκδότης εδώ και τριάντα χρόνια.

- διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ