ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Απογοητευτική η πορεία της εφημερίδας του Μέρντοκ στο iPadΗ εφημερίδα The Daily που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο iPad και ανήκει στον όμιλο Μέρντοκ, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει επαρκή αριθμό συνδρομητών ώστε να θεωρείται βιώσιμη.
Μέχρι στιγμής οι αναγνώστες της εφημερίδας δεν ξεπερνούν τις 120.000, ενώ λίγο μετά το λανσάρισμα της εφημερίδας τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ρούπερτ Μέρντοκ δήλωνε ότι για να βγάλει τα έξοδά της οι συνδρομητές θα έπρεπε να φτάνουν τις 500.000 χιλιάδες.
Tο πείραμα του Μέρντοκ το παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι μεγαλύτεροι δημοσιογραφικοί οργανισμοί στον κόσμο που αναζητούν εναγωνίως πηγές εσόδων στο Διαδίκτυο και τις..νέες τεχνολογίες.
«Πρόκειται για μια νέα εποχή στη δημοσιογραφία. Συνδυάζοντας τη μαχητικότητα μιας εφημερίδας με την ταχύτητα των νέων τεχνολογιών εξασφαλίζει το μέλλον της δημοσιογραφίας», δήλωνε ο Μέρντοκ. Όμως μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.


Πηγή: Το Βήμα