ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

SPORTDAY: Δεν δεχόμαστε την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και τις απολύσεις

Απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων

Ο Μανώλης Παναγιωτόπουλος, εκπρόσωπος της SPORTDAY στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ:

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν γενικής συνέλευσης και μυστικής ψηφοφορίας με τη συμμετοχή των εργαζομένων δημοσιογράφων, τεχνικών και υπαλλήλων της SPORTDAY, που διενεργήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου στα γραφεία της εφημερίδας (παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ), αποφασίστηκε με ψήφους 40 υπέρ – 7 κατά – 1 άκυρη, η μη αποδοχή της πρότασης της εργοδοσίας για καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Παράλληλα αποφασίσαμε να εξουσιοδοτήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεώς μας για οποιαδήποτε συζήτηση κι επαφή με την ιδιοκτησία και τους εκπροσώπους της, ούτως ώστε να εγκαταλειφθεί το συγκεκριμένο σχέδιο “περικοπών” και να μην εφαρμοστεί η απειλή εκ μέρους της εργοδοτικής πλευράς για 12 άμεσες απολύσεις σε περίπτωση που αρνηθούμε τη μείωση κατά 25% των μικτών αποδοχών όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού.