ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Χαμπάρι δεν έχουν πάρει…

Πανικός και έλλειψη φαντασίας φαίνεται να διακατέχει το MEGA που προσπαθεί με προδελτίο στα πρότυπα του ALTER και παράταση της διάρκειας του κεντρικού δελτίου με την Όλγα Τρέμη να διατηρήσει τις τηλεθεάσεις του χειμώνα.
Στο Μεγάλο κανάλι μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα τους δεν είναι άλλο από τη χρόνια απαξίωση της αντικειμενικότητας και του κύρους που διέθετε κάποτε το MEGA και χάθηκαν λόγω των συνεχών πολιτικών παιχνιδιών με τη μια ή την άλλη πλευρά.
Πλέον, μόνο ελάχιστες “μονάδες” όπως οι ανταποκριτές Μιχάλης Ιγνατίου και Μανώλης Σπινθουράκης έχουν μείνει για να δίνουν αξία στις ειδήσεις του σταθμού, ενώ ακόμη και οι άλλοτε λαμπεροί σχολιαστές έχουν θολώσει… Γι αυτό και ο κόσμος γυρνά στον δημοφιλή Νίκο Χατζηνικολάου και στον Alter. παρά τις σοβαρότατες αμαρτίες και “υποχρεώσεις” του σταθμού που τον κάνουν εξίσου αναξιόπιστο και υποκειμενικό με το MEGA.


-από το mediablog.gr