ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αντίο «Εξέδρα»!



«Η σημερινή είναι μια παράξενη και πολύ δύσκολη ημέρα. Από τις πιο δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Ναι, αποχωρώ από τη διεύθυνση της «Εξέδρας». Σκοπεύω να γράψω κάτι πάνω σε όλο αυτό που της συνέβη της «Εξέδρας». Δεν είναι όμως ακόμη η ώρα γι’ αυτό. Αύριο άλλωστε κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο που διηύθυνα(...)
(...) Σας ευχαριστώ! Ηταν φοβερή σύμπτωση. Να αποχωρώ την ημέρα των γενεθλίων μου από την εφημερίδα που φτιάξαμε με την ψυχή μας. Είμαι πολύ τυχερός γι' αυτό. Διότι πήρα πολλή αγάπη πάνω που τη χρειαζόμουν. Είμαι πολύ περήφανος για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους αναγνώστες μου!»
Αυτά έγραψε ο διευθυντής της εφημερίδας «Εξέδρα» Βασίλης Σαμπράκος στο προσωπικό του site. O Σαμπράκος που όλο αυτό τον καιρό παραπονιόταν για «πόλεμο» που γινόταν εναντίον της εφημερίδας αλλά και του ιδίου, υπέβαλε την παραίτηση από την εφημερίδα, και το τελευταίο φύλλο, που κυκλοφόρησε από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, ήταν το χθεσινό.
Τώρα ο Ανδρουλιδάκης έχει τον πρώτο λόγο και..ο Θεός ας βάλει το χέρι του...