ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Απεργούν και στην ιδιωτική τηλεόραση

ΕΤΙΤΑ ΚΑΙ ΕΤΙΤΒΕ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Και οι Ενώσεις Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και Βορείου Ελλάδας (ΕΤΙΤΑ και ΕΤΙΤΒΕ) συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ για την ΕΡΤ από ώρα 06:00 της Πέμπτης 9 Ιουνίου έως ώρα 06:00 της Παρασκευής 10 Ιουνίου, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Οι τεχνικοί διεκδικούν την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) συμπαρατάσσεται με την ΠΟΣΠΕΡΤ στην 24ωρη απεργία για την ΕΡΤ και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναπτυξιακού χαρακτήρα ενέργειες και όχι σε ξεπούλημα της ενημέρωσης και της δημόσιας περιουσίας. Η ΠΟΕΣΥ έπειτα από συνεννόηση με τις Ενώσεις Συντακτών μέλη της, έχει κηρύξει..24ωρη απεργία στην ΕΡΤ, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, από 06:00 πμ έως 06:00 πμ. της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2011, διαμαρτυρόμενη για την κυοφορούμενη κυβερνητική απόφαση να συρρικνώσει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα και να κλείσει Περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.