ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σοκ με σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αμπιντάλ της Μπαρτσελόνα



Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ερίκ Αμπιντάλ. Την είδηση δημοσιοποίησε η διοίκηση της ισπανικής ομάδας το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα στον Γάλλο αμυντικό ανιχνεύτηκε όγκος στο συκώτι. Ο Αμπιντάλ πρόκειται να υποβληθεί την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε έντονους πόνους και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.
«Στον ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε όγκος στο συκώτι. Θα χειρουργηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Barnaclínic Grup Hospital Clínic de Barcelona από τον γιατρό Γιόσεπ Φουστέρ Ομπρεγόν. Ο Αμπιντάλ και ο σύλλογος ζητούν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν το πρόβλημα υγείας και το... δικαίωμα του ποδοσφαιριστή για την ιδιωτική ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ο Αμπιντάλ έχει 22 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέτος και 94 συνολικά από το 2007 που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Την τρέχουσα σεζόν μετράει και 6 παιχνίδια με 1 γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας και άλλα 7 στο Τσάμπιονς Λιγκ.