ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ειδήσεις στον Αlpha με τον Λαζόπουλο στις 8 !

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Tα πάνω κάτω στις ενημερωτικές ζώνες των καναλιών. Κι αυτό διότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Αlpha καθώς οι Γερμανοί ιδιοκτήτες αποδέχτηκαν σχετική πρότασή του.
Οπως μας πληροφορεί η Ντέπυ Γκολεμά (από τη στήλη της στο Real.gr) οι ειδήσεις θα ξεκινούν πάλι στις 8 μ.μ. απέναντι στον ανταγωνισμό και ο Λαζόπουλος ως παρουσιαστής θα πλαισιώνεται από ομάδα δημοσιογράφων του καναλιού!.. Μάλιστα μελετάται η διάρκεια του δελτίου να είναι 90 λεπτά- από τις 8 εως τις 9.30 μ.μ. - και να περιλαμβάνει και άλλα θέματα εκτός από καθαρά ειδησεογραφικά και σχολιαστικά.
Εντυπωσιακά όλα αυτά, διαβάζοντας όμως πιο προσεκτικά το κείμενο της Γκολεμά διαπιστώσαμε ότι όλα αυτά θα ισχύσουν από του χρόνου!..
Ο Λαζόπουλος σκεφτόταν, γράφει η Γκολεμά, να αποχωρήσει από το κανάλι απογοητευμένος από το φετινό πρόγραμμα αλλά οι Γερμανοί άνοιξαν.... όλα τα χαρτιά τους και του παρουσίασαν ένα διαφορετικό μέλλον με σίριαλ δικά του, με «Δέκα μικρούς Μήτσους» κλπ.
Αυτό που δεν μας λέει όμως η Γκολεμά είναι: οι Γερμανοί γνωρίζουν αν του χρόνου θα βρίσκονται στην Ελλάδα;..