ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εντονο παρασκήνιο με Channel Nine και Θέμα 9,89

Ο Κοντομηνάς αλλάζει «ομάδα»
και αναθέτει επιτελικό
ρόλο σε Ντάσκα και ΜπότσαρηΕντονο παρασκήνιο με το Channel Nine του Δημήτρη Κοντομηνά. Εκτός από τον Παναγιώτη – Bloomberg - Μπουσμπουρέλη που θα καλύπτει με το επιτελείο του την πρωινή ζώνη του καναλιού, θα συνεργαστεί όπως ακούγεται, με δημοσιογράφους της εφημερίδας Παρασκήνιο του Ν. Καραμανλή. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ντάσκας και ο Χάρης Μπότσαρης λέγεται ότι θα αναλάβουν την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, διάρκειας δύο ή τριών ωρών, στα πρότυπα του Αποκαλυπτικού Δελτίου του Extra 3.
Μία διαρροή που προξενεί εντύπωση είναι αυτή που θέλει τον Κοντομηνά να αναθέτει σε Ντάσκα – Μπότσαρη επιτελικό ρόλο και στον... ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 9,89 ο οποίος όπως γράφει η εφημερίδα Αξία θα αλλάξει όνομα. Η εφημερίδα αναφέρει ότι «ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη συνεργασία που είχε ξεκινήσει με τη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα».