ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για Καρατζαφέρη, Κουρή, ΡίζοΜετά από καταγγελίες δημοσιογράφων για μη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από τους εργοδότες των μέσων «BLUE SKY TV» (του Ν. Κισσανδράκη), «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» (του Γ. Καρατζαφέρη), «CONTRA TV» (του Γ. Κουρή), «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» (του Δ. Ρίζου), «ΑΥΡΙΑΝΗ» (του Γ. Κουρή), «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» (του Γ. Κουρή) και «ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ» το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών απέστειλε επιστολή-καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του.
Οι ΣΣΕ, που υπογράφει η ΕΣΗΕΑ με τις αντίστοιχες εργοδοτικές ενώσεις, κηρύσσονται υποχρεωτικά εκτελεστές με Υπουργική Απόφαση και ισχύουν για όλους τους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Όπως... αναφέρεται, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα προασπίσει τις ΣΣΕ και την πλήρη εφαρμογή τους από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά των εργοδοτών.