ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τι έκανε ο Καραγκούνης στο τούνελ του Καμπ Νου;





Yπήρξε πράγματι χρηματικό πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ και επεβλήθη στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καραγκούνη. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο Παναθηναικός επιβεβαιώνει το πρόστιμο, διαψεύδει όμως το δημοσίευμα της elmundodeportivo που ήθελε παίκτη της ομάδας να έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ επειδή έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων του «Καμπ Νόου» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ο Καραγκούνης είχε πάει στην τουαλέτα δίπλα από τη φυσούνα τού γηπέδου και το πρόστιμο των... πέντε χιλιάδων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφορά στο ότι καθυστέρησε η προγραμματισμένη αλλαγή του για τον συγκεκριμένο λόγο.

Υ.Γ.
Διαψεύδεται αρμοδίως οτι αμέσως μετά την επιβολή προστίμου από την ΟΥΕΦΑ ο Καραγκούνης δήλωσε: «Σας έχω όλους χεσμένους!..»