ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίλερ με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ στο τούνελ του «Καμπ Νου»!


ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ

Λίγο η ένταση του αγώνα λίγο η ασυνεννοησία με τους υπευθύνους του «Καμπ Νου» και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε την… ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «El Mundo Deportivo», το περιστατικό συνέβη κατά τα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκού για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν.
«Προφανώς όταν του ζητήθηκε από τον προπονητή του να περάσει αλλαγή στο γήπεδο, ένιωσε έντονα την ανάγκη να ανακουφιστεί, ως αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι ο ποδοσφαιριστής πήγε προς τα αποδυτήρια, που όμως ήταν κλειστά και εξ αιτίας του προβλήματος στην συνεννόηση και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του «Καμπ Νου», αλλά και πιεζόμενος από το χρόνο, έκανε εκεί την ανάγκη του» γράφουν οι Ισπανοί που... σημειώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA.