ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εξαλλος με τον Μπούτο είναι ο Χατζηνικολάου!

Οι αμόρφωτοι βλέπουν Χατζηνικολάου, οι κατέχοντες PHD Σκορδά και Μανωλίδου



Αμόρφωτοι γέροι και γριές παρακολουθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και τα δελτία ειδήσεων του ALTER. Αυτό είπε ο διευθυντής προγράμματος του MEGA μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής. Ο Πέτρος Μπούτος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων του MEGA και τα αντίστοιχα υψηλά του ALTER δήλωσε απερίφραστα ότι το κοινό του Χατζηνικολάου είναι χαμηλής μόρφωσης.

«Η διαφορά δημιουργείται επειδή το ΑLTER βασίζεται σε τηλεοπτικό κοινό άνω των 65 ετών και χαμηλής μόρφωσης, οι οποίοι και συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση το καλοκαίρι και προτιμούν το δελτίο του Χατζηνικολάου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπούτος.

Δεν θα διαφωνήσουμε με το διευθυντή προγράμματος του MEGA, που προφανώς θεωρεί ότι το επίπεδο πρόσφατα μεταγραφέντων αστέρων του διαμετρήματος... Σκορδά και Μανωλίδου ταιριάζει περισσότερο στους κατέχοντες PHD τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού...

Υ.Γ. Ακούγεται οτι ο Χατζηνικολάου είναι έξαλλος με τον Μπούτο και όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι σίγουρο οτι θα απαντήσει με τον τρόπο του στα όσα αήθη και κακεντρεχή είπε γι αυτόν ο διευθυντής προγράμματος του MEGA.