ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Προσλάβετέ με, ρε γαμώτο!


Τις μικρές αγγελίες τις ξέρουμε, είναι στις ζωές μας εδώ και δεκάδες χρόνια. Καμιά φορά όμως, χρειάζεται να είναι μεγάλη η αγγελία. Εως πολύ μεγάλη, όπως απέδειξε η περίπτωση της άνεργης κοινωνικής λειτουργού Πάσα Στόκινγκς.
Η τριανταεπτάχρονη Αμερικανίδα δούλεψε επί 17 έτη κοντά σε παιδιά και ενηλίκους με νοητικά προβλήματα. Εργασία δύσκολη και απαιτητική, που την κούρασε. Για να τη βοηθήσει λοιπόν ο πατέρας της, την προσέλαβε στην εταιρεία του σε θέση υπεύθυνης μάρκετινγκ. Και πριν κλείσει δώδεκα μήνες στην καινούρια θέση, την απέλυσε! Εφταιγε η κρίση φυσικά, αλλά τέτοια απονιά πια;

Τέλος πάντων η Στόκινγκς το πήρε απόφαση, ισοπέδωσε τον καταθετικό της λογαριασμό και ξόδεψε 7.000 δολάρια για να εμφανισθεί ως πρωταγωνίστρια γιγαντοαφίσας επί 4 εβδομάδες σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας, στα περίχωρα της Νέας Υόρκης. Το μήνυμά της; Απλούστατο: «Προσλάβετέ με!»

Κι έπιασε αυτό το πράγμα; Επιασε και παραέπιασε, μιας και τόσο υψηλή ήταν η ανταπόκριση στον συνακόλουθο δικτυακό τόπο, που... η Πάσα Στόκινγκς άνοιξε δική της εταιρεία δημόσιων σχέσεων με καλή «μαγιά» πελατών. Και συνέχισε την πορεία της στις λεωφόρους του αμερικάνικου ονείρου.

ΥΓ.: Στον Λοβέρδο μόνο μην το πείτε, γιατί βλέπω όλο τον ΟΑΕΔ με τις μπατανόβουρτσες ανά χείρας...



από Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία