ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ποιοί τρόμαξαν από τις βουτιές του ΓΑΠ στον Πόρο

KAI ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ «ΓΕΜΙΣΤΑ» ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ

Τρόμαξαν οι στενοί συνεργάτες και οι φίλοι του Γιώργου Α. Παπανδρέου όταν τον είδαν να βουτάει υπό βροχή στην παγωμένη θάλασσα του Πόρου «για να σφίξουν λίγο οι μυς» όπως είπε χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους.
Ολοι θυμήθηκαν την περιπέτεια υγείας που είχε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγα χρόνια και την πνευμονία που τον είχε ταλαιπωρήσει με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τότε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Κάποιοι έσπευσαν να έχουν πρόχειρο το πορτοκαλί κανό «μήπως το θελήσει ο πρόεδρος για να πεταχτεί μέχρι το Λεμονοδάσος»... Τελικά ο Παπανδρέου αρκέστηκε σε δύο - τρία μακροβούτια, βγήκε από τη θάλασσα και επέστρεψε στο ξενοδοχείο «Sirene Blue» στη θέση Μοναστήρι. Το βράδυ ήθελε να είναι ξεκούραστος για τα... εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του φίλου του Μάκη Θεοφυλακτόπουλου, στην αίθουσα Τέχνης «Citronne» στην προκυμαία του Πόρου.
Ο Παπανδρέου μετέβη στον Πόρο, ως κοινός θνητός, με το «δελφίνι» της γραμμής το Σάββατο το μεσημέρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα και το ζεύγος Παύλου και Λάρας Γερουλάνου.

Την προηγούμενη ημέρα το ζεύγος Παπανδρέου είχε βρεθεί στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη και του σαξοφωνίστα Τσαρλς Λόιντ. Μετά την συναυλία Γιώργος και Αντα δείπνησαν στην ταράτσα της Γαριβάλδη 7 (πιο γνωστή και ως «η ταράτσα της Μίνας») με θέα την Ακρόπολη, συντροφιά με τη Φαραντούρη, τον Τηλέμαχο Χυτήρη και τον Τσαρλς Λόιντ. Ο σαξοφωνίστας και ο Παπανδρέου λέγεται οτι τίμησαν δεόντως τα «γεμιστά» και το λεμονάτο της Μίνας, ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν το σοφρίτο της Κερκυραίας και κάτι ελαφρύ «της ώρας».