ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πάνε για φοροδιαφυγή πέντε μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΚΟΡΜΑΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ;


ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ να κουβεντιάζεις με δικηγόρους. Περνάνε από μπροστά σου όλες οι «βρώμες» της Αθήνας με καταπληκτική ταχύτητα. Οπως για παράδειγμα εκείνη που λέει ότι οσονούπω θα πάνε για φοροδιαφυγή πέντε μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας. Κι ένας άνκορμαν ανάμεσά τους, μου το είπανε το όνομά του αλλά (ου γαρ έρχεται μόνον...) δυστυχώς το ξέχασα.

* ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ποτέ συνεργασία των καναλιών, θα ξεκινήσει από τα «εμπορικά» τμήματα και τα διαφημιστικά πακέτα.

* ΛΑΤΡΕΥΩ τα αφιερώματα των free press. Αλλά όχι αυτά που είναι σκέτα infomercials.

* ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για το περιοδικό «Free». Ανακοινώθηκε στους.... συντάκτες ότι θα βγάλει ένα ακόμη τεύχος και θα κατεβάσει ρολά.

* ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ τον Σταύρο Ψυχάρη να πίνει τον καφέ του με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο στο «Da Capo», σκέφτομαι ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.

* ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ από αφισάκια που καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να σηκώσει κεφάλι. Υπογράφονται από το «Κίνημα Πολιτών» και τον (γνωστό τηλεοπτικό;) δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο.

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σήμερα στη συμπρωτεύουσα οι εκδηλώσεις με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς», που οργάνωσε η εφημερίδα «Parallaxi».

* ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ DVD, μην τύχει και σας ψήσει κανείς ή καμιά ότι το «Τεύχος Σεπτεμβρίου» (που βγαίνει την προσεχή Πέμπτη στις αίθουσες) αποκαλύπτει κανά σοβαρό μυστικό από τον κόσμο των περιοδικών μόδας. Μια χλιαρή σουπίτσα είναι και τίποτε παραπάνω.

* ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ το διάβασα σε τοίχο της οδού Βερβαινών, στους Αμπελόκηπους. Επίκαιρο από κάθε άποψη: «Μπάλα, μπάτσοι, μπούφοι. Τι εποχή, ε;»

ΜΙΝΙΜΑL / από τα Mέσα & media του Χρ. Ξανθάκη / Κυρ. Ελευθεροτυπία