ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Σε ηλικία 67 χρονών έφυγε ο Ronnie James Dio



Παγκόσμια συγκίνηση για τα εκατομμύρια φίλους του πιο συμπαθητικού κοντού της ροκ και μέταλ μουσικής, τον Ronnie James Dio,που «έφυγε» σε ηλικία 67 χρονών.
Ο Dio τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο και όπως δήλωνε «οι χημειοθεραπείες τον είχαν κουράσει πολύ».
Την είδηση του θανάτου του έδωσε η γυναίκα του και μάνατζέρ του Wendy με μια λιτή ανακοίνωση στο ronniejamesdio.com: «Σήμερα η καρδιά μου έχει σπάσει, ο Ρόνι πέθανε στις 7:45 την Κυριακή 16 Μαϊου. Πολλοί φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίο πριν πεθάνει ειρηνικά. Ήξερε πολύ καλά πόσο αγαπητός ήταν από όλους. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη που μας έχετε δώσει. Παρακαλώ δώστε μου μερικές ημέρες να αντιμετωπίσω την απώλεια του. Να ξέρετε σας αγαπούσε όλους και η μουσική του θα ζήσει για πάντα».
Ο Dio έγινε γνωστός όταν... με το συγκρότημά του, τους Ελφ, άνοιξε μια συναυλία των Deep Purple το 1969. Στη συνέχεια δημιούργησε το συγκρότημα Rainbow με τον Ritchie Blackmore. Το 1979, έφυγε από τους Rainbow για να αντικαταστήσει τον Ozzy Osbourne στους Black Sabbath.