ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τρεις μνηστήρες για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων


Πάνος Κολιοπάνος
, Νίκος Μεγγρέλης και Γιάννης Βλαστάρης είναι τα ονόματα των δημοσιογράφων που ακούγονται μετ΄ επιτάσεως ως υποψήφια για την ανάληψη της διεύθυνσης του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Η επιλογή του νέου διευθυντή δεν θα κριθεί τόσο από τις ικανότητες ενός εκάστου όσο από τις γνωριμίες τους μέσα στην κυβέρνηση. Και οι τρεις έχουν επαφές και φιλίες στο βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Αυτός που φαίνεται μέχρι τώρα να κερδίζει στα σημεία είναι ο Κολιοπάνος καθώς είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις του με τον αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος όπως λένε οι γνωρίζοντες φέρεται αποφασισμένος να προωθήσει πάσει δυνάμει την υποψηφιότητα του Κολιοπάνου και πολλοί θεωρούν ότι η.... υπόθεση είναι τελειωμένη καθώς εκτός των άλλων κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί στις επιθυμίες-διαταγές του αντιπροέδρου.
Από την πλευρά τους οι άλλοι δύο υποψήφιοι με τις δικές τους επαφές προσπαθούν να ξεπεράσουν τον σκόπελο που ακούει στο όνομα Πάγκαλος. Ο μεν Μεγγρέλης λέγεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και διεκδικεί τη θέση του διευθυντή με σοβαρές πιθανότητες να την κερδίσει, ο δε Βλαστάρης ακούγεται ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη καθώς έχει ισχυρά ερείσματα στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Το όνομα του Πάνου Κολιοπάνου είχε ακουστεί και για υψηλή διευθυντική θέση στην ΕΡΤ.