ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αρχισαν τα όργανα στο ΔΟΛ


Εκτακτη συνέλευση
ολων των εργαζόμενων
στον Οργανισμό


Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί για σήμερα όλους τους εργαζόμενους στο ΔΟΛ η εργασιακή επιτροπή του Οργανισμού με αφορμή τις απολύσεις και την περικοπή θέσεων εργασίας στο περιοδικό VITA . Ακολουθεί η ανακοίνωση της επιτροπής:
«Κύμα μαζικών απολύσεων ξεκίνησε πάλι από τα περιοδικά του ΔΟΛ, με συναδέλφους δημοσιογράφους από το Vita -και δη μέλη της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ. Μέσα σε 24 ώρες, η νέα διεύθυνση του περιοδικού ανακοίνωσε δύο απολύσεις και.... συρρίκνωση, που όπως φημολογείται θα φτάσει τα δύο τρίτα του προσωπικού του περιοδικού.
Επίσης έντονες φημολογίες των τελευταίων ημερών, που έχουν να κάνουν με την αναδιάταξη των επιχειρηματικών σχεδιασμών του ΔΟΛ μέσω συγχωνεύσεων τμημάτων δημιουργούν εύλογες ανησυχίες για μειώσεις θέσεων στο σύνολο των εργαζομένων του ομίλου.
Συνάδελφοι,
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ, στο πλαίσιο του Ν.1264, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση όλους τους εργαζόμενους του ΔΟΛ (συντάκτες, διοικητικούς, τεχνικούς, κλπ.), την Παρασκευή, 23/4/2010. Στη συνέλευση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων και ομοσπονδιών μας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΠΗΤ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΠΟΕΣΥ).
Η αλληλεγγύη και η συσπείρωση είναι το όπλο μας !
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ»