ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Δεν υπάρχει ΔΟΛ χωρίς τον Λαμπράκη και "ΒΗΜΑ" χωρίς τον Πρετεντέρη!...


Επιτέλους! Το kourdistoportocali «ξύπνησε» και μέσα σε λίγες λέξεις αναλύει το φαινόμενο Πρετεντέρης:

«Πράγματι ο Γιάννης Πρετεντέρης, δεν άξιζε την μεταχείριση που είχε απο τον Σταύρο Ψυχάρη. Δεν εξαφανίζεις απο την ταυτότητα του "ΒΗΜΑτος", τη σημαία της.

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις, οι κινήσεις του Ψυχάρη αποκαλύπτουν το μέγεθος της ανασφάλειάς του. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εκληφθεί το ψαλίδισμα του Πρετεντέρη αλλά και οι εσωτερικές μετακινήσεις των διευθυντών, λες και είναι πιόνια δίχως προσωπικότητα.

Ο Ψυχάρης θέλησε να... υποδυθεί τον Πούτιν (ο οποίος αποκεφάλισε τους αντιπάλους του με το καλημέρα), μη λαμβάνοντας υπόψη του, τόσο το σωματικό σφρίγος του Πούτιν- την καλή του φυσική κατάσταση-οσο και την θητεία του στην KGB.

Σ έναν καταχρεωμένο ΔΟΛ, με τις κινήσεις του κατάφερε να κάνει εχθρούς όλους σχεδόν τους αξιωματικούς του πληγωμένου στρατεύματος. Μιλάμε για κανονικό χαρακίρι.

Δεν χρειάσθηκε να κυλήσει πολύς χρόνος για ν αποδειχθεί το αυτονόητο: Δίχως τον Λαμπράκη, δεν υπάρχει ΔΟΛ.

Ο Μπόμπολας απο την άλλη, δεν έχει κανένα λόγο στα δικά του πολλά χρέη να προσθέσει κι αυτά του ΔΟΛ. Δεν υπάρχει λόγος συγχώνευσης. Αρκεί να περιμένει το αντίπαλο πτώμα να περάσει απο το ποτάμι.

Σωστά επιθυμεί να έχει τον Πρετεντέρη στον "ΠΗΓΑΣΟ".
Ολο το "ΒΗΜΑ" είναι ο Πρετεντέρης. Χωρίς τον Πρετεντέρη, το "ΒΗΜΑ" είναι άδειο παλτό.
Αρκούσε η ατάκα "αντε γ..." της Ντόρας στον Καραμανλή - την οποία ανέδειξαν το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και οι zoornalistas - για να προκαλέσει ένα μείζον πολιτικό θέμα.

Ο Πρετεντέρης ακόμη και σαν σύμβουλος στον "ΠΗΓΑΣΟ", είναι πολύτιμη μονάδα.
Ασε που με την μεταγραφή του, o Mπόμπολας, ξυλώνει και το πουλόβερ του ΔΟΛ, μια ώρα αρχύτερα.

Και κάτι ακόμη: Ο Πρετεντέρης, όσες αντιπαλότητες κι αν προκαλεί, ποτέ δεν ακούστηκε γι αυτόν οτι υπήρξε πληρωμένο 45αρι επιχειρηματικών συμφερόντων, όπως πολλοί μεγαλοδημοσιογράφοι αλλά και μικρότερα λιμά της όποιας δημοσιογραφίας.

Οπως και νάχει το 2010 θα είναι μια χρονιά αποκαλύψεων και ανατροπών στον ξιπασμένο κόσμο των ΜΜΕ...»