ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ανανεώνει ο Σρόιτερ στον ALPHA

Ολοι κάνουν λόγο για τις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στον ALPHA και αφορούν στα σκηνικά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού.
Κανείς όμως δεν αναφέρεται στην ανανέωση του συμβολαίου του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.
Όπως ακούγεται οι Γερμανοί πρόκειται να ανανεώσουν για τουλάχιστον έναν χρόνο το συμβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ καθώς εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι και με τον ίδιο αλλά και με τα νούμερα του δελτίου. Το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο που, όπως λέγεται, τα έχει «σπάσει» με τους περισσότερους μέσα στο κανάλι αλλά έχει (προς το παρόν) στήριξη από τη διοίκηση του σταθμού.
Από την άλλη πλευρά, όπως λέγεται, οι σχέσεις του Σρόιτερ με τον Παπαδρόσο δεν είναι οι καλύτερες καθώς ο πρώτος δέχθηκε την επίπληξη του δεύτερου για την γκάφα στο δελτίο με την πτώση ελικοπτέρου στη Βραζιλία.
Τότε, πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Σρόιτερ, δίνοντας "πάσα" στον Π. Γκάτζια στην αίθουσα σύνταξης είπε: "Δεν τραυματίστηκε κάποιος ευτυχώς". Ο δημοσιογράφος όμως τον διόρθωσε ευγενικά λέγοντας: "Νεκρός είναι ο πιλότος Αντώνη από αυτή την πτώση του ελικοπτέρου" και στη συνέχεια μετέφερε πως τραυματίστηκε σοβαρά και ο εικονολήπτης που επέβαινε στο σκάφος.
Ο παρουσιαστής προσπάθησε να το "σώσει" στην αποφώνηση λέγοντας πως "ο αυτοκινητόδρομος ήταν δίπλα Πέτρο, θα μπορούσε η κατάσταση να είναι πολύ χειρότερη" αλλά η γκάφα είχε γίνει...
Ακολούθησε η επίπληξη Παπαδρόσου που, όπως ακούγεται, εξόργισε τον Σρόιτερ με αποτελεσμα να υπάρχει ακόμη ένταση στις σχέσεις τους.
Κάποιοι άλλοι βέβαια ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις των δύο δημοσιογράφων βρίσκονται στο καλύτερο σημείο από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία τους. Σε αυτό λένε ότι έχει βοηθήσει και η κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που ήθελαν τον Νίκο Ευαγγελάτο να πηγαίνει στον ALPHA υπό τις ευλογίες του Παπαδρόσου…